annesydanparnu

 

21.10.20

Harva Pärnussa käynyt ei tahtoisi tulla tänne uudestaan. Minä kävin varmaan 50 kertaa ennen kuin päätin toteuttaa unelmani Pärnussa asumisesta. Nyt minulla on ihana pieni talo vuokrattuna 1.9-15.6 ajaksi. Päivitän tänne blogiin kokemuksiani tältä ajalta. Minulla oli ensin toinen blogi, josta siirsin sisältöä tälle sivustolle. Toivottavasti blogini suo Pärnulle sen kunnian,  minkä se ansaitsee.

(sivu nelisivuisesta unelmakartastani)

Oikeastaan tämä kurja koronatilanne mahdollisti minulle unelmani, yhden sellaisen, toteutumisen. Muuten olisimme matkustaneet Madeiralle ja loppuvuodesta mahdollisesti Vietnamiin. Virossa olisimme pyrähdelleet silloin tällöin, kuten ennenkin. 

Tahdon myös opetella hidastamaan elämää tämän Pärnun vuoteni aikana. Tosin sanottakoon, että onhan tämä elämänmeno nuoruudesta jo hidastunut luonnostaan. Ehkäpä tuo erään talon seinällä oleva kyltti on jonkinlainen ohjenuora yksinkertaisuuteen. Ei ole niin väliä, onko niitä tietyn merkkisiä kuppeja tarpeeksi tai jos juhlapöydästä unohtuu jokin tarjottava jääkaappiin. Otetaan ja tarjotaan sitä, mitä on: ei mutkisteta enempää tätä elämää. Ei suunnitella tulevaa minuutti minuutilta. Meillähän on vain tämä yksi päivä elettävänä kerrallaan. Tahdon uskoa omia sanojani. 



Comments

Popular posts from this blog

29.11 alkaen

Koiramaista elämää

Pohdintoja sekä sitä sun tätä