Kauneus ja terveys

@ 28.11 Pärnussa mielestäni yksi parhaimmista asioista on se, että kauneushoitoloita, ilusalongeja, on joka kulman takana. Johanna kävi kuvan salongissa manikyyrissä ja oli tyytyväinen. Minäkin kävin kerran, mutta kympin manikyyri oli just sitä, mitä sillä hinnalla voi odottaa: lakka irtosi joistakin kynsistä samana päivänä. 


@ 9.11 Haastattelu

Margit Petrov suostui vastaamaan muutamaan kysymykseen. Dame Petrovhan omistaa Margitin ilusalongin, jossa olen kymmeniä kertoja saanut nauttia erilaisista kauneushoidoista. 

1. Milloin aloitit kosmetologina? -Aloitin vuonna 2002 Viiking-hotellin kauneussalongissa.

2. Mikä on sinulle mieluisin kauneushoito? -Tykkään kaikista eniten jalkahoidosta. Jalat ovat tärkeät elämässämme, sillä koko elämän olemme niiden päällä. Kiva, että myös miehet uskaltavat tulla jalkahoitoon.

3. Mitä teet vapaa-ajalla? -Luen paljon kirjoja ja katson elokuvia. Olen myös apuna eräälle nuorelle ihmiselle. Minulla on neljä kissaa: Gunnari, joka on 15 -vuotias, Einari 14 v ja turvakodista tullut Elisabeth, joka on ehkä 13-14v. Lisäksi naapurin kissa Sofi tuli minulle naapurin kuoltua, kun sukulaiset eivät halunneet kissa. Kissat ovat ihania kavereita.

4. Mitä tulevaisuuden toiveita sinulla on? -Haluaisin matkustaa lempipaikkoihini Teneriffalle ja Gran Canarialle. Siellä on paljon hyviä ystäviä.  Olisi kiva, että korona loppuisi ja voisin jatkaa työtä salongissa omien suomalaisten ja ruotsalaisten asiakkaitteni kanssa. Ja toivon, että rajat olisivat taas auki.


@ 2.11 Mikä onkaan yksi parhaista lääkkeistä marrasmasennukseen? Tämän tietää tosi moni nainen. No geelikynnet! Tai muut kauneushoidot. Suosittelen lämpimästi Hanna-Leenan juuksuäriä Ryytli 51 (saksalaisella y:llä). Lilija on kaikista paras kynsihoitaja, johon minä olen törmännyt. Ronskit, mutta tarkat otteet. 33€!! Geelikynnet!! (huolto 23€) 


@ 29.10 Pärnu on pullollaan kauneushoitoloita eli ilusalongeja. Virolaiset myös käyttävät kauneudenhoitoon liittyviä palveluita ahkerasti. Olen ennenkin hehkuttanut Margiti Ilusalongia, joka sijaitsee kävelykadulta. Toki paljon muitakin hyviä on. Mutta siellä tunnen itseni eniten tervetulleeksi. Valovoimainen Salongin omistaja Margit Petrov muistaa kaikki asiakkaansa nimeltä. Hän jopa hakee omalla autollaan kylpylöissä yöpyvät asiakkaansa, mikäli se on asiakkaille kätevintä. Mutta pitää muistaa käydä pankkiautomaatin kautta, sillä maksuvälineenä on vain sularaha. 

Minä olisin halunnut harmaat hiukset, mutta ne saa ainoastaan kasvattamalla. Täällä ei sentään tarvitse kaataa tonneittain rahaa päähänsä, sillä juuriväri maksoi vain 35€. 


(lopputulos) 


 @ 28.10 Kävin tänään hammaslääkärissä Tammsaare hambakliinikalla. Se oli oikein siisti paikka. Silmiinpistävin ero oli se, että hammaslääkäri työskenteli yksin ilman avustajaa. Myös hinta oli toki pienempi kuin Suomessa. Toimenpiteet: tarkastus, puudutus, paikkaus ja puhdistus oli 97€. Viime aikoina Suomessa yksityisellä hammaslääkärillä käydessäni on tullut mieleeni, että siellä saatetaan tehdä herkästi vähän turhiakin toimenpiteitä. 



Comments

  1. Sinähän oletkin käyttänyt monipuolisesti Pärnun palveluita. Toivottavasti itsekkin tulee joskus tuonne lähdettyä uudellen.

    ReplyDelete
  2. Kuulostaa ihanalta Anne, geelikynnet! Se Hanna-Leena Juuksuäri on tosi kiva paikka, siellä on myös Pärnun paras hieroja nimeltään Anne 👍

    ReplyDelete
  3. Pärnu pysyy elävänä mielessä kun näitä sun kivoja juttuja lukee. Pöllöpoika Kasper odottaa jo sua kylään!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

29.11 alkaen

Koiramaista elämää

Pohdintoja sekä sitä sun tätä